FAQ

Wie zijn wij?

Wij zijn de goedkoopste tuinmeubelen webshop van België. Wij zijn gespecialiseerd in de online verkoop van hoogwaardige tuinmeubelen tegen het voordeligste tarief van België.

Hoe kunt u ons bereiken?

Eén van onze medewerkers kunt u altijd bereiken middels ons e-mailadres info@tuinstoelen-aanbieding.be, uw e-mail wordt dan zo spoedig mogelijk door één van onze medewerkers beantwoord. Daarnaast kunt u altijd tijdens openingstijden bellen naar +31 (0)88-8760876 om direct één van de medewerkers te spreken. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze outlet shop in Nederland. Op de korte termijn openen wij ook onze showroom in België. 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
U kunt uw bestelling ook uiteraard zelf ophalen. U kunt ons via info@tuinstoelen-aanbieding.be bereiken of via ons telefoonnummer: +31 (0)88-8760876.

Wat is de levertijd als ik een bestelling plaats?

Bij ons wordt het bestelproces in gang gezet wanneer uw betaling succesvol binnen is. Dan gaan wij aan de slag met het verwerken van uw bestelling en heeft u uw bestelling binnen 2 to 3 werkdagen in huis (of in de tuin). Binnen drie werkdagen krijgt u van onze bezorger een telefoontje om af te stemmen welke dag en tijdstip u het beste uit komt.

Hoe kan ik betalen?
Bij ons kunt u op verschillende manieren gemakkelijk vooral veilig online betalen. U heeft de mogelijkheid om te betalen via MisterCash of de bekendere creditcards, zoals VISA en MasterCard. Voor onze Nederlandse klanten bieden wij iDEAL aan. Wanneer u besluit uw bestelling zelf op te halen kunt u ook in de outlet stores met de bankkaart of contant betalen. Ook kunt u achteraf betalen bij onze chauffeur via uw bankkaart.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW ?
Bij ons zijn alle genoemde prijzen inclusief BTW.

Levert Tuinstoelen Aanbieding mijn bestelling gratis thuis?
Jazeker, wij leveren door heel Nederland en België gratis bij u aan de deur. Echter, hierbij uitgesloten zijn de waddeneilanden. Het is helaas voor ons logistiek niet mogelijk om op één van de waddeneilanden te leveren.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wanneer u een bestelling heeft geplaats en deze toch wilt annuleren is dat geen probleem. U kunt eenvoudig een e-mail sturen naar info@tuinstoelen-laanbieding.be of bellen met +31  (0)88 8760876, om uw bestelling te annuleren. Indien u uw bestelling al ontvangen heeft, dan vragen wij u deze binnen de afgesproken termijn in ongebruikte en onbeschadigde staat retourneren in de originele verpakking. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Onze topmerken