Retourneren

Herroepingsrecht

Als u een online aankoop doet, dan heeft u bij ons een zichttermijn van 14 dagen. Dit betekent dat u 14 dagen de tijd heeft om een retourzending bij ons aan te melden/retour te hebben gezonden. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product. U kunt zonder opgaaf van reden een product aan ons terugsturen. De aanmelding van het formulier moet dus 14 dagen na ontvangst van het product naar ons verzonden worden. Vanaf dat moment heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product naar ons op te sturen. De kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening.

Producten dient u onbeschadigd en - voor zover mogelijk - in de originele verpakking te retourneren. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze later kunt gebruiken om de producten terug te sturen. Tijdens de zichttermijn van 14 dagen mag u het product bekijken en eventueel proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou kunnen doen. Een tuinset mag bekeken worden, maar mag niet buiten geplaatst worden. Een terrasverwarming mag uit de verpakking worden genomen, maar mag niet aangezet zijn. Weet u niet zeker of het gewenste product compleet aansluit bij uw wensen? In dat geval raden wij altijd aan om het product eerst te bekijken in een van onze showrooms.

Als u een product retour wilt sturen dan willen we u vragen om onderstaand retourformulier in te vullen. U ontvangt binnen drie werkdagen een e-mail met hierin de instructies voor het retourneren van het product. Het aankoopbedrag wordt binnen een termijn van veertien dagen teruggestort. U kunt eventueel ook een herroepingsformulier invullen en naar ons toe mailen.

Voor het retourneren van producten in de zichttermijn van 14 dagen gelden de volgende voorwaarden:

• Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen plaats.
• Kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening.
• Product dient compleet en in de originele staat te zijn.
• Bij producten welke beschadigd of niet compleet zijn, wordt de waardevermindering in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.
• Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan de verkopende partij zijn voor verantwoording en rekening voor u als klant.
• Eventuele meegeleverde montagemateriaal dient, indien redelijkerwijs mogelijk, origineel verpakt te zijn.
• Het product moet voorzien zijn van de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
• Het product moet, indien redelijkerwijs mogelijk, te zijn voorzien van de originele verpakking, welke wel geopend mag zijn geweest.

Indien het product niet via de post naar ons teruggestuurd kan worden, kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. De kosten hiervan bedragen € 70,-. 

Na de zichttermijn is het niet meer mogelijk de producten te retourneren. De zichttermijn is alleen van toepassing op consumentenbestellingen.

Retourformulier

    Velden met een * zijn verplicht

Onze topmerken